Hanger Olifant POWER

vanaf € 10,00

excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

De kracht van de olifant!

Olifanten zijn sterk gericht op anderen, sociaal en betrokken. Ze zijn hulpvaardig, gevoelig en hebben een rijk innerlijk leven. De olifant is fysiek en van karakter sterk, maar ook zachtaardig.

Maak gebruik van deze symboliek en geef deze olifant als cadeau als je iemand (of jezelf!) bescherming, geluk en veerkracht wenst.

Hang hem op een mooie plek in je huis! Bijvoorbeeld aan een bijzonder kastje, een siersleutel, verzamelrek of deurklink. Ook mooi in de auto aan de spiegel!

  • Groen olifantje met blauwe kwast en groene JADE powerbead (12mm) bevordert harmonie en evenwicht en trekt voorspoed en geluk aan.
  • Bordeaux rood olifantje met groene kwast en ROZEKWARTS powerbead (12mm) opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie.
  • Paars oklifantje met paarse Amethyst powerbead (12mm)Amethyst helpt intuïtie, spirituele groei en inzicht te bevorderen.
  • Blauw olifantje met blauwe Lapis Lazuli powerbead ( 12mm)Lapis Lazuli bevordert innerlijke rust en vrede.
  • Oranje olifantje met oranje Bloedkoraal powerbead (12mm) Bloedkoraal beschermt ons tegen negatieve invloeden van buitenaf en behoudt onze energie en levenskracht. De rode kleur is de kleur van voorspoed en geluk.

Lengte ongeveer 28 cm. Olifantje is ongeveer 6x6x8cm, past niet door brievenbus, wordt met pakketpost verzonden.

SiertJe design!