Oorhangers ENERGY

€ 14,95
excl. btw, excl. levering

Beschrijving


Wil jij oorbellen die werken op jouw energie, dan passen deze edelsteen oorbellen perfect bij jou!

De oorbellen zijn gemaakt van 12mm kralen met kristallen facetkraaltjes in bijpassende kleur.

Edelstenen worden al velen jaren gebruikt om hun bijzondere energie. Deze energie richt zich op een specifiek aspect van je welzijn. Zo brengen sommige stenen harmonie in het leven en anderen weer hoop, kracht of zelfvertrouwen.

Het dragen van edelstenen tegen geestelijke of lichamelijke klachten is al een zeer oude therapie. Edelstenen kunnen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Ook worden ze gedragen om het lichaam de kracht en energie te geven om zichzelf te herstellen, te helen en de balans weer te vinden.

Kijk wat jij, of degene die deze oorbellen gaat dragen, mooi vind of op dit moment kan gebruiken aan 'invloed' en kies de bijbehorende edelsteen/kleur.

Edelsteen en kleur:

· Rood Bloedkoraal:energieniveau 1 (basis)& energieniveau 4 (hart)

· Oranje Agaat : energieniveau 1 (basis) & energieniveau 2 (heiligbeen)

· Geel Tijgeroog: energieniveau 3 (zonnevlecht)

· Groen Jade: energieniveau 4 (hart)

· Blauw Amazoniet: energieniveau 4 (hart)& energieniveau 5 (keel)

· Indigo blauw Lapis Lazuli: energieniveau 5 (keel) & energieniveau 6 (voorhoofd)

· Violet Amethist: energieniveau 6 (voorhoofd) & energieniveau 7 (kruin)

· Roze Rozenkwarts: energieniveau 4 (hart)

· Zwart Lavasteen: energieniveau 1(basis)

1. Het eerste energie niveau houdt verband met het zich thuis voelen en aanwezig zijn in situaties. Als dit energie niveau in balans is voel je je gegrond, stabiel en veilig. Je bent aanwezig in het hier en nu.

2. Het tweede energieniveau staat voor emotie en seksualiteit. Als dit energieniveau in balans is kun je jouw emoties vrij laten gaan en uiten zonder over-emotioneel te worden. Je staat open voor intimiteit en bent gepassioneerd en levendig. Je weet wat je wilt

3. Het derde energieniveau staat voor je gedrag in de groep. Is dit energieniveau in balans dan heb je genoeg zelfwaardering. Je kunt spontaan reageren en voelt dat je jezelf onder controle hebt.

4. Het vierde energieniveau staat voor staat voor liefde, zelfliefde, vriendelijkheid en affectie. Als het in balans is ben je meelevend en vriendelijk en in staat harmonieuze relaties aan te gaan.

5. Het vijfde energieniveau staat voor jezelf uiten, kunnen zeggen wat er in je omgaat. Je kunt jezelf uitdrukken, letterlijk of op artistiek gebied.

6. Het zesde energieniveau staat voor inzicht en visualisatie. Als het in balans is heb je een goede intuïtie en kun je fantaseren, heb je voorstellingsvermogen.

7. Het zevende energieniveau staat voor wijsheid en één zijn met de wereld. Als dit energieniveau in balans is ben onbevooroordeeld en je bewust van jezelf en de wereld om je heen.