Mala Landschap Jaspis en Lava

Mala Landschap Jaspis en Lava

€ 34,95
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Mala -Yoga Buddha- ketting van Landschap Jaspis kralen afgewisseld met Lava kralen van 6mm. Afgewerkt met een Rudraksha kraal en een grote opengewerkte Goeroekraal. De zwarte sierkwast heeft ragfijne satijnzachte draden.

Lengte ongeveer 43 cm.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.

 

Lavasteen mengt de energie van vuur en aarde. Het vergroot  wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft doorzettingsvermogen. Lavasteen aardt en voert overtollige energie af, daardoor vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken.