Mala Amethist Lavasteen en witte Maansteen

€ 42,95
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

Exclusieve Buddha / yogaketting met Amethist kralen (8mm), Lavasteen kralen en Maansteen. De mala is mooi afgewerkt met daisy spacers en een Bali zilveren kraalkap met daarin een satijnzachte, witte sierkwast.


Amethist bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf. Het geeft inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde ervaringen verwerkt kunnen worden. Amethist kan intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen. Het heeft een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel.

Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken.

Maansteen heeft connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie, heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven en helpt bij slapeloosheid. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en tijdens de overgang. Hij kan voor evenwicht in het hormonale stelsel zorgen.