Keycord NATURE Roze Zebra Jaspis

€ 21,95

Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

NIEUW in ons assortiment; Keycord NATURAL !

Mooie gemixte kralen-keycord van roze zebra Jaspis kralen van 6mm. Het keycord heeft een speelse look door de 4 mm glasrocailles in de kleuren clear nude en powder white , de 6mm houten kraaltjes in de kleur butternut en dark grey en de zilverkleurige lampionkraaltjes.

De RVS musketonhaak is versierd met een dark vintage grey leren hanger (ster of klaver, naar keuze), een bedel 'follow your heart' en een miniketting met zebra Jaspis kraal van 8mm, leuk afgewerkt met een sierkwastje.

Jaspis kralen helpen je je doelen waar te maken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Draaglengte 55 cm. Geregen op metaaldraad.

Exclusief en uniek keycord!

SiertJe design.