Halsketting Green EARTH

€ 21,95
-77%

€ 4,95

Op voorraad

Beschrijving

Herfstkleuren! Ketting van MANOUK met kralen van glasrocailles, zijde, hout, touw en bronskleurig metaal. Geregen aan een leren koord.

Lengte 44 cm dubbel gemeten. Gewicht 56 gram. Kralen 20mm.

Manouk sieraden zijn uniek, tijdloos en opvallend!

Manouk staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen die elk sieraad haar eigen unieke look geeft. In de collectie wordt hout, been, (half) edelstenen, glas, metaal (nikkelvrij), messing, hoorn, schelp, leer, wol, hars, kasjmier en zijde verwerkt.

Een combinatie van hoge kwaliteit en prachtige kleuren geven de sieraden een chique en fris karakter. Inspiratie is opgedaan tijdens verre reizen. Steeds worden nieuwe ruwe materialen en kleurencombinaties gevonden. Kortom Een luxe product voor een lage prijs!

De stijl is typerend voor MANOUK, het handelsmerk is authenticiteit, exclusief, kwaliteit en uniek, aangezien alle sieraden handgemaakt zijn. Elke MANOUK ketting heeft zijn eigen unieke kleur en design. Er zijn verschillende modellen, zodat er voor iedereen een MANOUK sieraad is.De collectie van MANOUK is ontworpen voor de moderne vrouw met gevoel voor fashion en stijl!