Engeltje Globe

Engeltje Globe

€ 7,95
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Prachtig engeltje van bolle, handgemaakte lampwork glaskraal. Deze zwarte glaskraal heeft een luxe uitstraling doordat hij op een speciale manier is bewerkt met in het midden een strookje van koperglanspoeder met daarop groene glasbolletjes en een golvend, zwart glaslijntje. Het engeltje is verder mooi versierd met kraalkapjes en spacerkralen wat het een mooie en exclusieve uitstraling geeft.

Lengte ongeveer 4,5 cm.

Het engeltje kan je bestellen als sleutelhanger of als ketting (bolletjesketting) en wordt verpakt in een mooi organza zakje op een kaartje met de tekst:

'Een engeltje, op het juiste moment, om de juiste reden, aan de juiste persoon gegeven heeft een heel symbolische waarde. Deze geef ik aan jou’.

Lampwork is een soort glaswerk waarbij een fakkel of lamp voornamelijk wordt gebruikt om het glas te smelten. Eenmaal in een gesmolten toestand wordt het glas gevormd door blazen en vormgeven met gereedschappen en handbewegingen. Het is ook bekend als flameworking of torchworking. De kralen zijn dus stuk voor stuk met de hand bewerkt wat de kraal een unieke uitstraling geeft. Geen een kraal is hetzelfde!