Engeltje Cone

€ 7,95
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Prachtig engeltje in cone vorm van handgemaakte lampwork glaskralen. Deze glaskralen hebben een luxe uitstraling doordat ze zijn bewerkt. Het engeltje is mooi versierd met kraalkapjes en spacerkralen wat het een mooie exclusieve uitstraling geeft.

Lengte ongeveer 4,5 cm. In 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, wijnrood en amberbruin. Het engeltje kan je bestellen als sleutelhanger of als ketting (stainless steel bolletjesketting van 70 cm) en wordt verpakt in een mooi organza zakje op een kaartje met de tekst:

'Een engeltje, op het juiste moment, om de juiste reden, aan de juiste persoon gegeven heeft een heel symbolische waarde. Deze geef ik aan jou’.

Lampwork is een soort glaswerk waarbij een fakkel of lamp voornamelijk wordt gebruikt om het glas te smelten. Eenmaal in een gesmolten toestand wordt het glas gevormd door blazen en vormgeven met gereedschappen en handbewegingen. Het is ook bekend als flameworking of torchworking. De kralen zijn dus stuk voor stuk met de hand bewerkt wat de kraal een unieke uitstraling geeft. Geen een kraal is hetzelfde!