Armband MIYUKI zwarte Agaat

€ 29,95
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Deze armband wil je écht hebben!


Het is een set met maar liefst 5 armbandjes maar oogt toch fijn door de kleine kralen (4mm). De armband heeft als basis een armbandje van zwarte Agaat kraaltjes. De andere armbandjes zijn gemaakt van mooie combinatie van kraaltjes. Het gemixte armbandje heeft een ragfijn, opengewerkte RVS klaverbedel.


Het fijne aan deze armband is dat je elke dag kan kiezen welke combi van armbandjes je wilt dragen; ga je voor het solo Agaat armbandje; voor een mix met 2 of 3 armbandjes of ga je voor de mooie combinatie van alle 5 armbandjes? Het is aan jou!


Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en het spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie en het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.